WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 240 T 4-matic 177PK
Bouwjaar 07-2003 - heden

Stuurkogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 240 T 4-matic

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Axiaalkogels voorzijde

APK-afkeur stuurkogels

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Stuurkogel zelf monteren

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 240 T 4-matic komen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Stuurkogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.