WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels LEXUS IS I

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-1999 tot heden
114
155
Sedan
09-2001 tot heden
157
213
Sedan

APK-afkeur stuurkogels

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

Stuurkogel zelf monteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS IS I, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Stuurkogels voor uw LEXUS bestellen

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.