WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels LADA

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

APK-afkeur stuurkogels

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Stuurkogel zelf monteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuwe veren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.