WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels INFINITI

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogel zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Stuurkogels voor uw INFINITI bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

APK-afkeur stuurkogels

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.