WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels FORD

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogel zelf monteren

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

APK-afkeur stuurkogels

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.