WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels CHRYSLER

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

APK-afkeur stuurkogels

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHRYSLER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Stuurkogel zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.