WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8 122PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

Stuurkogels CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

APK-afkeur stuurkogels

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8 past. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Stuurkogel zelf monteren

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Textar, TRW, ATE en Lucas Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Stuurkogels voor uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen bestellen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.