100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.5 84
Bouwjaar 01.2005 - 05.2008

Stuurkogels CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.5

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.
Spoorstangeinden voorzijde
Axiaalkogels voorzijde

Stuurkogel zelf monteren

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Elke CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.5 heeft een eigen VIN-nummer. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

APK-afkeur stuurkogels

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Stuurkogels voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback bestellen

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC DraagarmenTOYOTA RemtrommelsAUDI Handremkabels. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.