WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 2.5 V6 24V 192PK
Bouwjaar 10-2000 - heden

Stuurkogels ALFA ROMEO 156 2.5 V6 24V

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde, rechts

APK-afkeur stuurkogels

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Stuurkogels voor uw ALFA ROMEO 156 2.5 V6 24V bestellen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 156 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Stuurkogel zelf monteren

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.