WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 2.4 JTD 150PK
Bouwjaar 03-2002 - heden

Stuurkogels ALFA ROMEO 156 2.4 JTD

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde, rechts

APK-afkeur stuurkogels

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Stuurkogel zelf monteren

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Elke ALFA ROMEO 156 2.4 JTD heeft een eigen VIN-nummer. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Stuurkogels voor uw ALFA ROMEO 156 bestellen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.