WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 105PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

Stuurkogels ALFA ROMEO 156 1.9 JTD

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde, rechts

Stuurkogels voor uw ALFA ROMEO 156 1.9 JTD bestellen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 156 past.

Stuurkogel zelf monteren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

APK-afkeur stuurkogels

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.