WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 1.6 16V T.SPARK 112PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

Stuurkogels ALFA ROMEO 156 1.6 16V T.SPARK

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 51244
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
inbouwplaats: Voor
aant. bevestigingsgaten: 2
60% KORTING
111,44
178,31
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

APK-afkeur stuurkogels

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 156 1.6 16V T.SPARK past.

Stuurkogels voor uw ALFA ROMEO 156 bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer.

Stuurkogel zelf monteren

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.