WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 147 (937_) 1.9 JTD 101PK
Bouwjaar 06-2003 - heden

Stuurkogels ALFA ROMEO 147 1.9 JTD

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde, rechts

Stuurkogel zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 147 1.9 JTD komen. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

APK-afkeur stuurkogels

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Stuurkogels voor uw ALFA ROMEO 147 bestellen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI RemschoenenIVECO SpoorstangDODGE Stuurkogels. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.