WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 146 1.4 i.e. 16V T.S. 103PK
Bouwjaar 11-1996 - heden

Stuurkogels ALFA ROMEO 146 1.4 i.e. 16V T.S.

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde
Axiaalkogels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 146
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 240007
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
lengte: 285,0 mm
inbouwplaats: Voor
draad aansluiting I: M12X1.5 RHT
draad aansluiting II: M14X1.5 RHT
gewicht : 0,52 kg
58% KORTING
21,15
33,42
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

APK-afkeur stuurkogels

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Stuurkogel zelf monteren

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Stuurkogels voor uw ALFA ROMEO 146 1.4 i.e. 16V T.S. bestellen

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.