100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 960 II 2.9 204
Bouwjaar 07.1994 - 12.1996

Stabilisatorstangen VOLVO 960 II 2.9

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VOLVO 960 II
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 260281
Op voorraad, morgen verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Diameter: 8 mm
Lengte: 243,5 mm
schroefdraadmaat: MM10X1.5 RHT
Gewicht: 0,44 kg
type stabilisator: Stabilisatorstang
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
11,17
27,92
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Speling op uw stabilisatorstang

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA HandremkabelsLOTUS WielnavenSMART Remblokken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 960 II 2.9 past.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 960 II bestellen

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.