100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 Kombi 2.3 155
Bouwjaar 08.1990 - 07.1991

Stabilisatorstangen VOLVO 940 Kombi 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 940 Kombi 2.3 bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE HandremkabelsDODGE StabilisatorstangenSUBARU Wielnaven. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij controleren altijd bij de VOLVO 940 Kombi dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Speling op uw stabilisatorstang

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.