100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 Kombi 2.3 131
Bouwjaar 08.1990 - 12.1994

Stabilisatorstangen VOLVO 940 Kombi 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Speling op uw stabilisatorstang

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN HandremkabelsOLDSMOBILE RemslangenTOYOTA Wiellagers. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 940 Kombi 2.3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 940 Kombi bestellen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.