100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 Kombi 2.3 160
Bouwjaar 09.1990 - 09.1993

Stabilisatorstangen VOLVO 940 Kombi (945) 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een defect stabilisatorstang herkennen

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 940 Kombi (945) 2.3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op uw stabilisatorstang

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERBUICKSUZUKIDAEWOOMG.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 940 Kombi (945) bestellen

Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.