100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 II Stationwagen 2.4 TD Interc. 122
Bouwjaar 08.1994 - 10.1998

Stabilisatorstangen VOLVO 940 II Stationwagen 2.4 TD Interc.

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Speling op uw stabilisatorstang

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Gietijzer komt minder veel voor als component. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 940 II Stationwagen 2.4 TD Interc. bestellen

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.