100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 II Stationwagen 2.3 116
Bouwjaar 08.1994 - 07.1995

Stabilisatorstangen VOLVO 940 II Stationwagen 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 940 II Stationwagen 2.3 bestellen

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij controleren altijd bij de VOLVO 940 II Stationwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Speling op uw stabilisatorstang

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT ABS sensorenDACIA StuurkogelsLAMBORGHINI Remschoenen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.