100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 940 II 2.3 116
Bouwjaar 08.1994 - 07.1995

Stabilisatorstangen VOLVO 940 II 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Speling op uw stabilisatorstang

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 940 II 2.3 past.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 940 II bestellen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET HandremkabelsSEAT RemtrommelsBMW Stuurkogels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.