100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 850 2.4 140
Bouwjaar 06.1991 - 07.1994

Stabilisatorstangen VOLVO 850 2.4

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 850 2.4 bestellen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 850 past. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA SpoorstangDAIMLER RemslangenSEAT Remschijven.

Speling op uw stabilisatorstang

Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.