100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 850 2.3 T5-R 250
Bouwjaar 08.1995 - 12.1996

Stabilisatorstangen VOLVO 850 2.3 T5-R

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij controleren altijd bij de VOLVO 850 2.3 T5-R dealer of de onderdelen passen op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Speling op uw stabilisatorstang

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO RemcilindersVW VOLKSWAGEN StuurkogelsAUDI Spoorstang. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 850 bestellen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.