100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 850 2.3 T5 226
Bouwjaar 08.1993 - 07.1996

Stabilisatorstangen VOLVO 850 2.3 T5

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 850 2.3 T5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER HandremkabelsCADILLAC RemcilindersMINI Remblokken.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 850 bestellen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Speling op uw stabilisatorstang

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.