100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 Kombi 2.3 Turbo 170
Bouwjaar 09.1989 - 08.1991

Stabilisatorstangen VOLVO 740 Kombi 2.3 Turbo

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Speling op uw stabilisatorstang

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 740 Kombi 2.3 Turbo bestellen

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA HandremkabelsFERRARI ABS sensorenDAIHATSU Wielnaven.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 740 Kombi past. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.