100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 Kombi 2.3 114
Bouwjaar 09.1985 - 07.1990

Stabilisatorstangen VOLVO 740 Kombi 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Speling op uw stabilisatorstang

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO 740 Kombi 2.3 komen. Elke VOLVO 740 Kombi heeft een eigen VIN-nummer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.