100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 Kombi 2.0 Turbo 155
Bouwjaar 09.1990 - 08.1991

Stabilisatorstangen VOLVO 740 Kombi 2.0 Turbo

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 740 Kombi 2.0 Turbo bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Speling op uw stabilisatorstang

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO 740 Kombi komen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.