100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 Kombi 2.0 200
Bouwjaar 09.1990 - 08.1992

Stabilisatorstangen VOLVO 740 Kombi 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Speling op uw stabilisatorstang

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO 740 Kombi 2.0 komen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 740 Kombi. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT RemblokkenJEEP RemcilindersBEDFORD Stuurkogels. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.