100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 Kombi 2.0 103
Bouwjaar 09.1988 - 08.1990

Stabilisatorstangen VOLVO 740 Kombi 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 740 Kombi 2.0 bestellen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 740 Kombi. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Speling op uw stabilisatorstang

Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.