100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 2.4 TD 109
Bouwjaar 08.1985 - 12.1990

Stabilisatorstangen VOLVO 740 2.4 TD

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 740 2.4 TD bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

Speling op uw stabilisatorstang

Wij controleren altijd bij de VOLVO 740 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE WiellagersLINCOLN RemschijvenGMC Remklauwen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.