100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 2.3 117
Bouwjaar 08.1986 - 07.1988

Stabilisatorstangen VOLVO 740 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO 740 2.3 komen. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Speling op uw stabilisatorstang

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wij controleren altijd bij de VOLVO 740 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI HandremkabelsDODGE RemcilindersGMC Draagarmen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.