100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 2.0 GLE 140
Bouwjaar 09.1987 - 08.1990

Stabilisatorstangen VOLVO 740 2.0 GLE

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 740 2.0 GLE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 740 bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL RemschoenenJEEP ABS sensorenMAZDA Stuurkogels. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Speling op uw stabilisatorstang

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.