100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 2.0 163
Bouwjaar 01.1985 - 12.1985

Stabilisatorstangen VOLVO 740 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 740 2.0 bestellen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 740, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op uw stabilisatorstang

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.