100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 460 L 1.8 90
Bouwjaar 08.1991 - 07.1996

Stabilisatorstangen VOLVO 460 L 1.8

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Elke VOLVO 460 L 1.8 heeft een eigen VIN-nummer.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 460 L bestellen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

Speling op uw stabilisatorstang

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Rofren, Bendix, ABS, ATE, Zimmermann en Textar

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.