100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 460 L 1.7 109
Bouwjaar 08.1989 - 07.1992

Stabilisatorstangen VOLVO 460 L 1.7

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 460 L 1.7 bestellen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Speling op uw stabilisatorstang

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Elke VOLVO 460 L heeft een eigen VIN-nummer.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO WiellagersHYUNDAI RemcilindersNISSAN Remschijven. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.