100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 440 K 2.0 110
Bouwjaar 08.1992 - 07.1995

Stabilisatorstangen VOLVO 440 K 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 440 K 2.0 bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemklauwenVOLVO StabilisatorstangenMERCEDES-BENZ Remschijven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 440 K.

Speling op uw stabilisatorstang

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.