100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 440 K 1.8 90
Bouwjaar 08.1991 - 07.1996

Stabilisatorstangen VOLVO 440 K 1.8

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Speling op uw stabilisatorstang

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 440 K 1.8 bestellen

Wij controleren altijd bij de VOLVO 440 K dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT StabilisatorstangenSUBARU ABS sensorenSAAB Fuseekogels. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.