100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 440 K 1.7 102
Bouwjaar 08.1989 - 12.1996

Stabilisatorstangen VOLVO 440 K 1.7

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 440 K 1.7 bestellen

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Speling op uw stabilisatorstang

Elke VOLVO 440 K heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL RemschijvenOPEL StabilisatorstangenLADA Draagarmen. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.