100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 340-360 Sedan 2.0 115
Bouwjaar 08.1984 - 07.1986

Stabilisatorstangen VOLVO 340-360 Sedan 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Speling op uw stabilisatorstang

Je kunt bij ons betalen via {LIST} De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij controleren altijd bij de VOLVO 340-360 Sedan 2.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL RemcilindersBMW StabilisatorstangenTOYOTA Fuseekogels. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 340-360 Sedan past.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.