100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 340-360 1.4 63
Bouwjaar 08.1982 - 08.1985

Stabilisatorstangen VOLVO 340-360 1.4

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 340-360 1.4 bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Speling op uw stabilisatorstang

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Elke VOLVO 340-360 heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.