100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 240 2.1 122
Bouwjaar 08.1974 - 09.1983

Stabilisatorstangen VOLVO 240 2.1

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 240 2.1 bestellen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemschoenenMG ABS sensorenJEEP Remtrommels. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 240, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op uw stabilisatorstang

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.