100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 240 Kombi 2.8 155
Bouwjaar 10.1980 - 09.1982

Stabilisatorstangen VOLVO 240 Kombi 2.8

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Speling op uw stabilisatorstang

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Wij controleren altijd bij de VOLVO 240 Kombi 2.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 240 Kombi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE DraagarmenDACIA WiellagersSUBARU Wielnaven. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.