100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 240 Kombi 2.3 115
Bouwjaar 08.1986 - 12.1988

Stabilisatorstangen VOLVO 240 Kombi 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO 240 Kombi 2.3 bestellen

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT FuseekogelsLADA SpoorstangFORD Handremkabels.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 240 Kombi past. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen.

Speling op uw stabilisatorstang

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.