100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ZAFIRA Mk III 1.6 CDTi 135
Bouwjaar 10.2016 - 08.2018

Stabilisatorstangen VAUXHALL ZAFIRA Mk III 1.6 CDTi

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VAUXHALL ZAFIRA Mk III
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 260747
Op voorraad, morgen verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Lengte: 304 mm
schroefdraadmaat: MM12x1,75 RHT
Materiaal: Kunststof
Gewicht: 0,45 kg
type stabilisator: Stabilisatorstang
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
57% Korting
13,53
31,46
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Zimmermann, Jurid en Brembo De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL ZAFIRA Mk III 1.6 CDTi bestellen

Wij controleren altijd bij de VAUXHALL ZAFIRA Mk III dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Speling op uw stabilisatorstang

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren en nieuwe pistons. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.