100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO B Open laadbak/ Chassis 1.6 CDTi 145
Bouwjaar 08.2016 -

Stabilisatorstangen VAUXHALL VIVARO B Open laadbak/ Chassis (X82) 1.6 CDTi

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL VIVARO B Open laadbak/ Chassis (X82) 1.6 CDTi bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Speling op uw stabilisatorstang

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Een defect stabilisatorstang herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULAND ROVERRENAULT. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Elke VAUXHALL VIVARO B Open laadbak/ Chassis (X82) heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.