100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO B Bestelwagen 1.6 CDTi 120
Bouwjaar 05.2014 -

Stabilisatorstangen VAUXHALL VIVARO B Bestelwagen (X82) 1.6 CDTi

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL VIVARO B Bestelwagen (X82) 1.6 CDTi bestellen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL VIVARO B Bestelwagen (X82) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Speling op uw stabilisatorstang

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEBEDFORDVOLVOMASERATIJEEP. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL past. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Een defect stabilisatorstang herkennen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.