100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis 2.5 CDTI 135
Bouwjaar 04.2003 - 07.2006

Stabilisatorstangen VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 2.5 CDTI

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een defect stabilisatorstang herkennen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Speling op uw stabilisatorstang

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 2.5 CDTI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) bestellen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.