100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis 1.9 DI 80
Bouwjaar 04.2003 - 07.2014

Stabilisatorstangen VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 1.9 DI

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Speling op uw stabilisatorstang

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 1.9 DI. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Een defect stabilisatorstang herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATLINCOLNAUDISAABPORSCHE. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL bestellen

Je kunt bij ons betalen via MisterCash en Creditcard Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.