100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen 2.5 CDTI 146
Bouwjaar 08.2006 - 07.2014

Stabilisatorstangen VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen (X83) 2.5 CDTI

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen (X83) 2.5 CDTI bestellen

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Speling op uw stabilisatorstang

Elke VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen (X83) heeft een eigen VIN-nummer. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Een defect stabilisatorstang herkennen

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.