100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen 1.9 DTI 101
Bouwjaar 08.2001 - 12.2006

Stabilisatorstangen VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen (X83) 1.9 DTI

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen (X83) 1.9 DTI bestellen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERLAND ROVERHONDAOLDSMOBILELINCOLN. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Een defect stabilisatorstang herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen (X83) komen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Speling op uw stabilisatorstang

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.